Wysłany: Sob Paź 13, 2007 13:30 Drugi gotowy na zime :)
Ostatnio dziwiłem się co kolega freestyler tak wczesnie zimowki wrzuca a dzis sam to zrobilem Nie podoba mi sie jak wyglada na zimowkach ale pochwale sie jak wyglada
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 13:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Paź 15, 2007 10:00
hej,
Ja również przymierzam się do założenia zimowego "obuwia" do mojego Roverka, jednak zastanawiam się nad rodzajem i marką opon. Może macie jakieś sugestie?
Myślę nad rozmiarem 175/65/R14 (w stosunku do standardowych zaleceń 185/60/R14)
Podobno na zimę węższa opona to lepsza opcja.
A co do marki to mam 3 kandydatów:
1. Dębica Frigo 2
2. Uniroyal MS Plus 5
3. Pirelli Winter Carving
Ceny w sklepach na ceneo.pl od 134 do 162 zł.
Co byście polecili? Może macie jakieś doświadczenia z tymi gumami?
Będę wdzięczny za sugestie.
Pozdrawiam
A co do marki to mam 3 kandydatów:
1. Dębica Frigo 2
2. Uniroyal MS Plus 5
3. Pirelli Winter Carving
ten uniroyal wygrał jeden z bardziej prestiżowych testów opon (jakis niemiecki) bijac inne bardzo znane marki. Natomiast nie wiem czy jest dostępny- wiem ze dostepny jest model MS Plus 66 (chyba jego następca albo wyzsza półka). Zamowiłem sobie takie i czekam włsnie więc z własnego doswiadczenia to nie napisze nic. Cena od 185 do 210zł za rozmiar 185/65R15.
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 08:25
hej,
Dzięki za odpowiedź.
Oponki już kupiłem hehe zdecydowałem się na Pirelli (zapłaciłem 650 zł. za komplet z dostawą gratis do domu) - czas realizacji 1 dzień.
Co do samych opon to jak na razie jestem zadowolony, fajnie trzymają się drogi na suchym i mokrym (trochę gorzej np. gdy na drodze są liście).
Minusem jest to, że są trochę głośne, ale da się to przeżyć.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum