Mogę zamieścić własnoręczny foto poradnik wymiany przegubu zewnętrznego ( ostatnio go wymieniałem) dla tych którzy by chcieli popróbować własnych sił tylko pytanie gdzie go mam zamieścić na forum i czy w ogóle ktoś chce ?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 13:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
na naszej stronie głównej takie rzeczy wstawiamy ... ktoś to akceptuje i wrzuca na serwer jeśli się nie mylę ... skontaktuj się z kimś z którymś z naszych administratorów, a na pewno Ci wszystko dokładnie wyjaśnią
--------------------------
dopisek moderatora:
temat przeniesiony
--------------------------
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Tomekk dostałem maila od Ciebie i postaram się wrzucić ten opis jako artykuł na stronę klubową. Tyle, że musi chwilkę poczekać w kolejce, bo jeszcze jest jeden wcześniej do wrzucenia, który już nabrał "mocy urzędowej"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum