Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam. Chcę kupić używane felgi stalowe na zimę ale nie mogę namierzyć oryginalnych. Można stosować od innych aut 5x100? Co z ET bo większozść ma 36-38 a roverowskie to 50. No i otwór centralny też zazwyczaj jest 57 mmm a roverka 56. Czyli, że nie pasują od innych aut? Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Lis 25, 2010 12:22, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 16, 2007 17:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
co do felg to pasuja od golfa 4 tylko nalezy wytoczc pierscien bo sforzn jest o milimetr za maly. felgi od toyoty avensis podobno sa idealne i od subaru
na tej stronie co podaje Enu ceny jak z kosmosu ja za taka cenę mogę kupić felgi alu z oponami do r 75 tez wychodzi cena 230 zl za sztukę sa co prawda użynane ale brak uszkodzeń maja mi ściągnąć z niemiec stalówki użynane po 50zl sztuka
_________________ Wolek
Ostatnio zmieniony przez Wolek Nie Paź 28, 2007 18:30, w całości zmieniany 1 raz
Dostałem odpowiedź z tego sklepu - "podane ceny są cenami brutto za 1 SZTUKĘ felg" .... chyba mają za ciepło w pokojach .....
Via allegro - od 700 do 1100 zł za 4x felgi aluminiowe oryginalne rover 15'tki
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Koledzy
ostatnio chciałem założyć w swoim Roverku felgi stalowe 15" z oponami zimowymi.
Felgi dedykowane do Rover 75. Po założeniu felgi na przednie koło oparła się o zacisk szczęk hamulcowych uniemożliwiając obrót koła.
Mam Rovera po lifcie 2004 rok.
Czy coś zmieniano w układzie hamulcowym w lifcie?
Spróbowałem inny kpl. felg 15" i ten sam problem.
Alusy 16" pasują.
Rovelove, może masz założone tarcze od MG ZT, tam mają większe tarcze niż w normalnych R75 i ponoć 15" albo pasuje "na styk" albo wcale, zależnie od felgi.
_________________ "Mówisz, że możesz - to możesz. Mówisz, że nie możesz - to nie możesz.
Więc sobie wybierz."
Dokladnie jak kolega wyżej pisze - na tarcze od mg zt tylko 16 albo jakieś kombinacje z 15!zmierz jakie tarcze i jaki zacisk masz i będziesz wszystko wiedzieć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum