Ja z prośbą do zaawansowanych użytkowników znających techniczny angielski. Noszę się bowiem z chęcią wymiany uszczelki kolektora ssącego. Wiem że instrukcja wymiany jest w RAVE. CZy ktoś kto już wymieniał tę uszczelkę mógłby mi podać nr strony w instrukcji na któej jest opis
dzięki i pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 19:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 20:41
Zadzwon to ci powiem wszystko bez problemu
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 20:27
Witam Piter na temat kolektora ssącego nie ma co pisać temat znany od dawna .Operacja zbyt prosta.Pozdrawiam
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Prosiłbym jednak o jakieś wskazówki dotyczące wymiany uszczelki kolektora dolotowego. Jak piszecie, że jest to proste, to może sam sobie z tym poradzę, jednak prosze bardzo o jakieś kroki, wskazówki. Żebym czegoś nie zepsuł zamiast naprawić. Z góry dziękuje za wyrozumiałość Pozdrawiam Roverzystów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum