Wysłany: Wto Paź 30, 2007 17:36 [R416] Tylny ukł. ham. - bębny czy tarcze...
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Witam wszystkich. Mam pytanie co powinno być w moim modelu R 416 Si `97 w tylnim układzie hamulcowym tarcze czy bębny. Ja mam tarcze i tęczny jest tragicznie słaby, mam wrażenie jakby tył wogóle nie hamował. Zastanawiam się czy poprzedni właściciel czegoś nie kombinował bo jak przegladam allegro i są jakieś fortki z bliska to z tyłu sa bębny... pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Gru 30, 2010 00:43, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 17:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tarcze to najpierw sprawdź czy są odpowiednio grube (bodajże min 19mm)
Klocki możesz wymienić tylko wkręć dobrze tłoczek w zacisku, i sprawdź czy prowadniczki zacisku nie są zatarte
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum