Witam wszystkich z Olsztyna.
Nareszcie kupiłam wymarzony Rover 75.
Mam jednak problemy z odnaleziem schowka CD oraz webasto.
Problem mam też z odnalezieniem strony w klubie na której mogę pisać do klubowiczów Ravera.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam.
Jola B z Olsztyna
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 09:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witamy serdecznie i gratulujemy zakupu . Co do Twoich pytań związanych z samochodem, na pewno zaraz użytkownicy 75ek Ci pomogą, co do strony klubowej: www.roverki.pl . Nie wiem tylko o co chodzi z tym pisaniem do klubowiczów. Pisać możesz przecież tu, na forum .
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 10:06 Re: Rover 75 Olsztyn
bjolanta12 napisał/a:
Witam wszystkich z Olsztyna.
Nareszcie kupiłam wymarzony Rover 75.
Mam jednak problemy z odnaleziem schowka CD oraz webasto.
Problem mam też z odnalezieniem strony w klubie na której mogę pisać do klubowiczów Ravera.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam.
Jola B z Olsztyna
Witaj w gronie Rover'owym, za tydzień mamy spot za Łomżą, w zasadzie nie masz tak daleko może wpadniesz?
czesc gratuluje zakupu. Webasto to taka skrzynka koło akumulatora masz ją automatyczna tz. właczy się gdy tem.spadnie do 5 stopni oczywiscie musi chodzic silnik.
Webasto może być też sterowane z pilota(oddzielny pilot do webasta)lub sterowane przez programator który znajduje się w podłokietniku kierowcy.Myśle jednak ze webasto masz automatyczne bo takie jest najczęściej montowane na forum znajdziesz jak go przerobic na sterowane przez programator.Co do drugiego pytanie to nie wiem dokładnie o co Ci chodzi jezeli o zmieniarkę cd to jezeli ja masz to najczesciej jest montowana albo w schowku przed przednim pasażerem albo pod nim tam gdzie sa bezpieczniki.Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum