Wysłany: Wto Paź 30, 2007 13:49
Mam nadzieję, że braci roverkowej nie dotyczą te porąbane antagonizmy zielonogórsko-gorzowskie W każdym bądź razie mnie nie dotyczą, dlatego z przyjemnością pogratuluję Ci auteczka.
Zmień jak najszybciej ten żółty pasek przy tablicy rejestracyjnej na pasek klubowy
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Powitać kolegę lubuszanina i pogratulować Roverka Często jeżdże do Gorzowa do Urzędu Wojewódzkiego, więc do najbliższego minięcia Nie omieszkam obtrąbić
Mam nadzieję, że braci roverkowej nie dotyczą te porąbane antagonizmy zielonogórsko-gorzowskie W każdym bądź razie mnie nie dotyczą, dlatego z przyjemnością pogratuluję Ci auteczka.
Zmień jak najszybciej ten żółty pasek przy tablicy rejestracyjnej na pasek klubowy
Witaj Konrad ! Ładna foora !
String, mam pytanie: jak można wejść w posiadanie paska klubowego/podkładki pod tablicę rejestracyjną ? Za info z góry dzięki !
Thomski, wystarczy napisać do prawie-ex-skarbnika Macieja a żeby dostać znaczek klubowy i legitymację to trzeba opłacić sładkę
co do wysokości na przyszły rok, jeszcze decyzja nie zapadła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum