Wysłany: Pon Lis 05, 2007 14:06 [R45] Wilgoć w aucie + pytanie o żarówki
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Kurna ciężko tą wtyczkę wypiąć, ale dzisiaj jeszcze raz spróbuje...
Dodam jeszcze, że z powodu, iż nie mogę utworzyć nowego postu, dołączam nowe zapytanie tutaj...Otóż chciałbym się dowiedzieć czy te żarówki byłyby odpowiednie do mojego roverka:
Mam też prośbę odnośnie parujących szyb...przeczytałem już nieco w tym temacie i wymieniony mam tylko filtr kabinowy...czy ktoś wie co może być jeszcze powodem oprócz wilgoci w aucie...?
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Gru 30, 2010 00:33, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 14:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Szyby są raczej czyste...najbardziej parują boczne a zwłaszcza tylne..co do tych żarówek to czy te xenony rzeczywiście lepiej świecą od takich zwykłych...?
...Mam też prośbę odnośnie parujących szyb...przeczytałem już nieco w tym temacie i wymieniony mam tylko filtr kabinowy...czy ktoś wie co może być jeszcze powodem oprócz wilgoci w aucie...?
jeżeli rzeczywiście wymieniłeś filtr kabinowy i masz czyste szyby od wewnątrz to:
najpierw poszukaj śladów wilgoci (podłoga, dywaniki itd.) ... jeśli nic nie ma to pozostaje teraz tylko włączyć klimatyzację na zamkniętym obiegu (bez dopływu powietrza z zewnątrz celem wysuszenia wnętrza), a jeśli nie posiadasz klimatyzacji to dobrze by było przewietrzyć samochód (drzwi na oścież na jakiś czas by pozbyć się z niego śladów wilgoci) najlepiej w słoneczny dzień
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
No faktycznie klima pomogła....teraz znowu mam problem z nawiewem bo chodzi mi tylko na trzecim i czwartym biegu...czy te rezystorki co mam je wymienić, znajdują się dokładnie tam gdzie są w roverku 400....?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum