Wysłany: Wto Lis 06, 2007 20:27 [Honda Accord] Gdzie kupić termostat do hondy?
Typ: TDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Prosił bym o pomoc w znalezieniu termostatu do hondy accord z silniczkiem roverka. Jest identyczna jak w rover 600 w trakiej plastikowej puszeczce. Pytalem juz w 6 sklepach i w kazdym z nich mowiono mi ze nie dostane takiego w sklepie bo nie maja tego na stanie w hurtowniach i ze jest to niby czesc serwisowa. gdzie moge taka czesc dostac i jaka jest mniej wiecej cena nowego w serwisie? Prosił bym takze o pomoc w znalezieniu jakiegos punktu serwisowego w okolicach Kalisza, Ostrowa Wlkp. Z gory dziekuje!
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 12, 2011 00:13, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 20:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Spoko tylko to jest termostat do silnika benzynowego. Ja potrzebuje do diesla! Ale dzieki za zainteresowanie. Termostat w dieslu jest w takiej plastikowej obudowie i nie idzie tego otworzyc . Kupuje sie go w calosci. A nie sam wkład.!!!!
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Spoko tylko to jest termostat do silnika benzynowego.
Tą nieotwieralną puszkę daje się otworzyć A ten sam termostat jest stosowany w silnikach benzynowych serii T i dieslach serii L (są zbliżone konstrukcyjnie).
No mozliwe ze daja sie otworzyc , ale wiesz ja dzis próbowałem i nic z tego. Nawet mechanik powiedział ze to jet nie do otworzenia i ze jest zgrzanie . No ale jutro chyba kupie nowy i mam nadzieje ze problem beda miał mz głowy> Pozdro i dzeki za rade1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum