Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: wszystkie
Mam pytanie? Podczas jazdy mam bardzo duże zużycie paliwa w trasie, jak i na miescie nie znam przyczyny.Wymieniłem uszczelkę pod głowicą, filtry oleju powietrza świece nie wiem co jest może ktoś z was wie co jest. Jest to rover 214SI.
Pozdrawiam!!!
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Pią Lis 19, 2010 23:24, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 19:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 20:12 Re: DUŻE ZUŻYCIE PALIWA
krystek1980 napisał/a:
Mam pytanie? Podczas jazdy mam bardzo duże zużycie paliwa w trasie, jak i na miescie nie znam przyczyny.Wymieniłem uszczelkę pod głowicą, filtry oleju powietrza świece nie wiem co jest może ktoś z was wie co jest. Jest to rover 214SI.
Pozdrawiam!!!
bardzo duże czyli jakie?
Ja w modelu z 97 roku, 103 konie, miałem na trasie 7.1 przy jeździe dość spokojnej, tak do 120, a w mieście to zapewne i jarał ponad 9. Co nie wyliczałem średniej to zawsze wychodziło około 8,5.
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 20:14 Re: DUŻE ZUŻYCIE PALIWA
Kris napisał/a:
bardzo duże czyli jakie?
Ja w modelu z 97 roku, 103 konie, miałem na trasie 7.1 przy jeździe dość spokojnej, tak do 120, a w mieście to zapewne i jarał ponad 9. Co nie wyliczałem średniej to zawsze wychodziło około 8,5.
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 20:17 Re: DUŻE ZUŻYCIE PALIWA
zouza napisał/a:
Kris napisał/a:
bardzo duże czyli jakie?
Taa tyle, że mój 1.6 pali w mieście 8
a mój 1.4 pracował zazwyczaj powyżej 4000 obrotów... tra la laaaa la.
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 20:21 Re: DUŻE ZUŻYCIE PALIWA
Kris napisał/a:
zouza napisał/a:
Kris napisał/a:
bardzo duże czyli jakie?
Noga nogą, spalanie spalaniem Jak emeryt nie jeżdżę Swoją drogą Kris uwielbiam Cie podpuszczać, zawsze się dasz
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 20:28 Re: DUŻE ZUŻYCIE PALIWA
zouza napisał/a:
Kris napisał/a:
zouza napisał/a:
Kris napisał/a:
bardzo duże czyli jakie?
Noga nogą, spalanie spalaniem Jak emeryt nie jeżdżę Swoją drogą Kris uwielbiam Cie podpuszczać, zawsze się dasz
osiem w mieście to niemal emeryt "mode on" zouza byś się mogła bardziej postarac i nabić większą kasę szejkom z arabii saudyjskiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum