Wysłany: Czw Lis 08, 2007 23:49 Rover200 w Raporcie w TVNTurbo ;)
Dzisiaj w Raporcie TVNTurbo na koncu programu jest kacik, gdzie widzowie nadsylaja zdjecia. Zdjecie dotyczylo laweciarza, ktory dysponowal krotka lawetka, na ktorej mogl przewozic Quady a nie samochody, ale... madry Polak potrafi. Wsadzil na lawetke roverka 200 zdjal mu kolka z tylu i podlozyl pod podwozie coby rownowaga byla lepsza. Nastepnie za pomoca lin przyczepil do budy lawetki
Ps.
Nie wiem czy ja jestem pierwszy, jesli nie to prosze skasujcie temat, albo sam to zrobie jak odnajde klona.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Biedny roverek, jak tak można na przewóz dwa buty mu ściągnąć i to z tylnych łapek i do tego linami związać. O postoju na siku już pewnie mowy nawet nie było
też to oglądałem i powiem tylko, że fajnie, że coraz więcej ROVERków w tv widać
i jeszcze jedno ... nie odważyłbym się na kupno ROVERka w takim kolorze w jakim było autko na tej lawecie
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
A jeszcze w programie jazda polska, bylo skrzyzowanie ktore czesto jest obiektem policji, kamer itp. bo cwaniaki jezdza z lewego na prawy i wciskaja sie na chama
No i wsrod tych co jechali akurat dobrze, mozna bylo podziwiac Roverka (taki kolor jak moj w avatarze) i moze byc, ze to bylem ja
Ale musze to jeszcze sprawdzic. Tylko malo czasu mi zostalo
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Mnie sie marzy, ze kazdy posiadacz Roverka to klubowicz
I tez sie denerwuje czasami, jak inny posiadacz roverka na moje znaki uwielbienia patrzy na mnie z politowaniem. Zdecydowanie tez, nie chcialbym zeby dresiarstwo i buractwo jezdzilo roverkami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum