Napiszcie co zrobić aby szyby w moim autku szybko odparowywały? Czy macie na to jakiś sposób? Przednia szyba odparowuje szybko ale pozostałe niezbyt... Pozdr.
Ostatnio zmieniony przez piter34 Pon Lis 12, 2007 15:43, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 12, 2007 14:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Poszukaj na forum, pamiętam że temat pojawiał się chyba kilka razy, a jestem pewien, że był omawiany jeszcze na grupach dyskusyjnych. ZTCP to jest kilka sposobów. Najszybciej odparują po włączeniu klimatyzacji, pod wpływem osuszenia powietrza.
Ostatnio zmieniony przez emes Pon Lis 12, 2007 14:22, w całości zmieniany 1 raz
W zimie mam włączać klimatyzację?? Żeby zamarznąć na dobre??
A czy ktoś każe wyłączyć ogrzewanie Właczasz klimę i ogrzewanie i masz ciepłe i suche powietrze
pozatym obieg zewnętrzny + sprawdzenie czy pod dywanikami czasem nie jest mokro i osuszenie wnętrza w miarę mozliwości. Warto także sprawdzic czystość filtra kabinowego
Dzięki za szybkie odpowiedzi Poprubuje z tą włączoną klimatyzacją. Szczerze to klimatyzację zawsze włączałem jak mi było gorąco i mysłałem że tylko do ochładzania ona służy a nie także do ogrzewania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum