Witam
potrzebuje znowu pomocy??
w moim Roverku brakuje paru zatrzasków przy listwie znajdyjacej sie przy szybie tylniej od zewnatrz. nie wiem do konca jak to opisac. sa to zatrzaski ktore trzymaja ta czarna listwe w karosorii????:): czy wogole mozna cos takiego kupic?? czy trzeb awymienic cala listwe???
pozdrawiam
_________________ Reju
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 13, 2007 12:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam
potrzebuje znowu pomocy??
w moim Roverku brakuje paru zatrzasków przy listwie znajdyjacej sie przy szybie tylniej od zewnatrz. nie wiem do konca jak to opisac. sa to zatrzaski ktore trzymaja ta czarna listwe w karosorii????:): czy wogole mozna cos takiego kupic?? czy trzeb awymienic cala listwe???
pozdrawiam
w Twoim avatarze widzę fotke rovera którego ostatnio koleżanka z forum chciala zakupić... stałeś się posiadaczem, czy to ty sprzedajesz?
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Wto Lis 13, 2007 19:50
Mam takie klipy / zatrzaski jak to mówisz tylko najlepiej puść mi fotkę czy o dobrej listwie myślę , tej zgarniającej przy szybie?poziomej?
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
a podlacze sie pod temat
a o takie zatrzaski z wkretem w srodku co mocuja w kilku punktach przednie nadkole w kanciaku sa cale plastykowe to pytac w sklepach blacharkisch, u blacharzy
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum