Wysłany: Nie Paź 28, 2007 20:49 [R620] Naprawa skrzyni biegów
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam, jestem ze Wschowy na pograniczu woj. lubuskiego. dolnośląskiego i wielkopolskiego i szukam jakiegoś warsztatu w okolicy gdzie mogliby wymienić mi uszczelniacze w skrzyni oraz łożyska, oczywiście za rozsądną cenę. Może ma ktoś jakieś namiary, będę wdzięczny, pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 12, 2011 00:26, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 20:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Swoją skrzynię naprawiałem u mechanika w Głogowie - Brzostowie. Nazywa się Kiełbasa, tel. 076/832 11 22. Zadzwoń, zapytaj, może podejmie się naprawy. Napewno sam byś musiał załatwiać części. Ja bym najpierw skompletował części, bo znalezienie łozysk nie musi być takie oczywiste. odpukać moja skrzynia po naprawie zrobiła ponad 40kkm i jest OK (jak narazie )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum