Chcialbym przyciemnic szyby ale jak juz przyciemniac to wszystkie no i moje pytanie to z tylu oczywiscie folia z atestem koszt ok..250 zl aa przednie ? hmm piecowo ? jakie koszty i gdzie ? orientuje sie ktos ?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 16, 2007 20:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jesli masz totalnie biale to mozesz przyciemnic do 30% tylko piecowo, jesli masz fabrycznie zielonkawe to nic nie mozesz zobic gdyz one fabrycznie maja prawie 30%... no chyba ze chcesz lamac prawo... nawet jak ktos w ciebie wjedzie to twoja wina bo auto nie spelnia warunkow przegladu...
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
na piecowe przyciemnienie przednich szyb nie dostaniesz niestety atestu od nikogo
chciałem w moim autku przyciemnić i musiałem pozostać przy fabrycznych 22% ściemnienia ... temat legalnie nie do przejścia w Polsce
[ Dodano: Pią Lis 16, 2007 20:46 ]
michone napisał/a:
jesli masz totalnie biale...
takich szyb już żaden producent samochodów nie kładzie od dawien dawna
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum