Kiedyś usłyszałam takie imie psa na podwórku. żeby nie było na podwórku przy Kościuszki w Skawinie Bardzo mi sie spodobało.
_________________ Nic nie trwa wiecznie...
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 10:08
giewu napisał/a:
Brt napisał/a:
...Myślę, że ten pomysł z wstrzymaniem wyboru imienia do czasu chociaż pobieżnego poznania charakteru psiaka nie jest gupi
i na tym jak na razie stanęło
Jak kupowalismy suczkę, również zastanawialismy się, jak ma się nazywać. Jednak jak zobaczyliśmy nie dało się dać jej innego imienia niż "Bieda". Po długich dyskusjach została "Malutka".
No i jak to w życiu bywa, zadecydowała moja córcia (czego to starzy nie robią dla swoich dzieciaków, i tutaj ukłon w stronę pitera i migotki ) .
Po wielu, wielu perypetiach nasza rodzinka urosła o pieska ... o pieska rasy shi-tzu, o którym Wam wcześniej wspominałem. Ja osobiście chciałem sunię, ale niestety na dzień dzisiejszy zabrakło fajnych w całej Polsce. Czyli mój wywód sprowadza się do tego, że skończyło się na piesku i jednak nie jest to "achmed" pomimo całej sympatii z jaką to imię kojarzę
Pozwólcie więc, że Wam przedstawię psiaka o imieniu marcel (i proszę: bez żadnych skojarzeń ), który swą pierwszą w życiu podróż oczywiście odbył ROVERkiem
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Wg fotek mogę powiedzieć że Marcel jak najbardziej pasuje. Ewentualnie Alfred
Ja swoją suczkę chciałem nazwać Zezula (lub w skrócie Zula) ze względu na jej rozbieżny zez (potem jej to przeszło)
Jednak zaczeła reagować na imie nadane znacznie wcześniej jak otrzymałem moją Polę. więc nie ośmieliłem się już zmieniać.
Tak czy inaczej gratuluje fajniutkiego psiaka mam nadzieje ze nie będzie bardzo charakterny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum