Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1998
Witam ponownie.
Zapalam mojego Roverka,jedno pykniecie rozrusznikiem,chodzi na wolnych obrotach,wlaczam
swiatla mijania, pala sie jakby normalnie,lekko gaz i pala sie jasniej,puszczenie gazu - minimalny spadek jasnosci tak jak po wlaczeniu na wolnych obrotach-wlaczenie ogrzewania tylnej szyby-leki spadek-lekko gaz-jasniej i juz zostaje jasniej; nie ma plywania jasnosci przy dodwaniu gazu, w czasie jazdy normalnie,postoj-luz-normalnie.
Czy cos mi powiecie?
Z gory dziekuje.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 12, 2011 16:58, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 22:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zdaje się, że to normalnie chyba jest.
Jak włączysz szybę, to obroty Ci trochę rozną pod obciążeniem?
Jeżeli tak, to OK. Reszta to 'bezwładność' regulatora napięcia.
Dla pewności spróbuj jeszcze naładować akumulator i zaobserwuj, czy będzie tak samo, bo może być, że aku ma trochę niskie napięcie.
Bardzo Ci dziekuje. Kolega ma w pracy wiec bez problemow w poniedzialem sprawdze.Tylko teraz podpowiedz mi jak mozesz jakie maja byc wartosci prawidlowe w tych pomiarach.
Pozdrawiam
No niestety ale inne sprawy na glowie. W nadchodzacym tygodniu postaram sie zmierzyc chociaz nie ma mrozow; jak wyskocza powtorze najwyzej pomiar.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum