Witam serdecznie roverkowiczów!
Niedawno po długich poszukiwaniach kupiłam roverka 214si z `97r. Autko srowadziłam z Włoch na letnich oponach. Mam dylemat jekie zimówki kupić, bo na tych to raczej nie pojeżdżę Wszystkim z góry dziękuję za porady
Ostatnio zmieniony przez agathas Wto Gru 04, 2007 19:31, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 04, 2007 18:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
--------------------------------------------------
dopisek od moderatora:
agathas jeśli chcesz, by temat nadal funkcjonował i nadal chcesz uzyskiwać
odpowiedzi na swoje pytanie to popraw proszę nazwę tematu na
obowiązującą na naszym forum (użyj funkcji w swoim pierwszym poście) ...
... a wystarczyło przeczytać TO
--------------------------------------------------
TEN temat oczywiście niechcący uszedł Twojej uwadze podczas poszukiwań na forum ?
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
nie krzyczy tylko jest stanowczy ... ja mam gołębie serce Agatko
zouza napisał/a:
I co najgorsze ma rację
zouza to już Twój kolejny u mnie plus (toż to chyba pierwszy raz w historii świata gdy kobieta z własnej, nieprzymuszonej woli przyznała facetowi rację)... jeszcze jeden plus i chyba będę musiał grzać do Zabrza z jakimś dobrym winkiem
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Ostatnio zmieniony przez giewu Wto Gru 04, 2007 20:48, w całości zmieniany 1 raz
zouza to już Twój kolejny u mnie plus (toż to chyba pierwszy raz w historii świata gdy kobieta z własnej, nieprzymuszonej woli przyznała facetowi rację)... jeszcze jeden plus i chyba będę musiał grzać do Zabrza z jakimś dobrym winkiem
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Wto Gru 04, 2007 20:57
Kozik napisał/a:
giewu napisał/a:
Bo to zouza
giewu to muszę szybko plusa zarobić przed 15-16.12
Kozik a myślałam, że zmieniłeś zdanie
Agathas ja mam pirelli carving i wg mnie rewelacja, na wodzie i lodzie też się sprawdzają ( o ile można mówić, ze opony się sprawdzają na lodzie)
Ostatnio zmieniony przez zouza Wto Gru 04, 2007 20:59, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum