Wysłany: Sro Lis 28, 2007 12:29 [214 SI '97 3D]Kilka pytań dotyczących dodadkowego wyposarze
Mam kilka pytań dotyczącego mojego roverka, mianowicie nie jest to wersja w pełni wyposarzona w dodadki. Chciałem zapytać, czy można coś zamontować w miejsce zaślepek, które widać na fotkach:
_________________ KCNBM
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 12:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 96 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 895 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 13:41
Zdjęcie nr 1 Radio da się wyciągnąć wkładając coś (gwóźdź) w te 4 otworki tam sa zabezpieczenia (blaszki) przed wyciągnięciem jak włożysz to odblokujesz (przynajmniej tak u mnie jest)
Zdjęcie nr 2 Miejsce na czujniki ultradźwiękowe.
Zdjęcie nr 3 Tak ma być (pod zaślepką są dwie śrubki do odkręcenia plastuku)
Zdjęcie nr 4 Poprostu takie sobie widzi misie stylistów (tak mi sie wydaje)
Zdjęcie nr 5 Dokładnie regulacja lusterek,
I na tym moja wiedza na temat tego co jest, a raczej nie ma na zdjęciach sie kończy.
Pozdrawiam
zdjęcie 5 - możesz zamontować także regulacje wysokości świateł...
chyba ktoś tu nie przeczytał opisów do wstawionych zdjęć ... kolega Lukaszn2006 pyta co tam jako trzecie powinno być (oprócz regulacji reflektorów i lusterek) ? przyznam, że i mnie to ciekawi tak jak i numer 4.
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
według instrukcji w 25tce 3cia zaślepka jest dla przycisku odłaczania tylnych szyb elektrycznych (żeby dzieci se nie otwierały ) nie wiem czy 200 miały w opcji tylne elektryczne jeśłi tak to pewnie do tego samego ten slot
Gdzieś ostatnio widziałem "coś" co potwierdza fakt, że tylne szybki były dostępne w R25, co oznacza, że również w R200 miały rację bytu.
Niestety nie jestem w stanie wskazać źródła.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
no to została do fachowego wytłumaczenia opcja dotycząca pytania numer 4
podpowiem, nie jest to raczej miejsce zaprojektowane na prezerwatywę... chyba (choć ta "kieszonka" do niczego innego się raczej nie nadaje)
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
(choć ta "kieszonka" do niczego innego się raczej nie nadaje)
nadaje się, nadaje ja tam wrzucam monety. Przydają się kiedy nie mam w kieszeni drobnych lub kiedy wyciągniecie pieniędzy z kieszeni spodni przychodzi z trudem patrz mc'drive
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum