Witam
Mialem ostatnio wypadek/stluczke Pan Policjant zabral oczywiscie dowod poniewaz bylo pekniecie prawego leflektoru..no coz dzisiaj pojechalem sobie na przeglad hmm naliczono mi 100 zl okresowy + 94 za powypadkowy ..ale auto nie przeszlo przegladu poniewaz Pan Mechanik powiedzial ze w prawym tylnim kierunku jest biala zarowka a ma byc pomaranczowa ..nie zadzialal tylni spryskiwacz czego nie bylem swiadom bo go nie urzywam raczej ..a najlepsze ze mam kupic sobie inny leflektor bo jest jasniejszy od starego hmm dziwne zeby byl taki sam skoro jest nowy ..
czy ktos z was tez mial takie problemy ?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 19, 2007 13:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jakiś strasznie czepialski ten diagnosta na twoim miejscu wymieniłbym ten stary reflektor tez na nowy i:
1. diagnosta już sie nie czepi
2. będzie lepiej świecił
Wymiana żarówki na pomarańczową to chwila moment. Co do ceny to nie wiem jak to wygląda, ale bez sensu płaciś podwójną cene za taki sam przegląd jak normalnie
Te żarówki lubią się łuszczyć, i potem mamy biały klosz i białą żarówkę.
Ostatnio u IInvit wymienialiśmy obie żarówki w R200 z tyłu, bo działały, ale się całkiem złuszczyły i były białe.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum