Mi sie wydaje że tak od 20-30 koni więcej jak sobie kupiłem chromowane ramki tablicy rejestracyjnej to odrazu czułem różnice i spalenie sie zmniejszyło
no wiesz tylko ponoć z r25 nie pasują idealnie trzeba coś przerobić a tu masz z adapterami
Pozatym moim zdaniem to nawet fajnie wygląda tak jak tam na przykładzie w aukcji
ten zielony(taki jak mój tyle że ja mam 3-drzwiowego )
tylko zastanawiam sie czy lakierować te lusterka na kolor nadwozia czy dać chromy?
[ Dodano: Wto Gru 04, 2007 12:40 ]
no ewentualnie te z3 ale jakieś takie dziwne sie wydają
tylko nie wiem czy ładnie to będzie wyglądać
Pomógł: 2 razy Dołączył: 31 Sie 2007 Posty: 73 Skąd: wołomin
Wysłany: Wto Gru 04, 2007 23:31
1. takie lusterka sa tandetnie zrobione bo widzialem u niektorych i dotykalem, sam plastik to kicz a wklady jeszcze gorsze
2. nie ta moda, nie te czasy na takie lusterka
3. psuje wyglad ale do ala chromowanych podkladek i swiecacych spryskiwiczy i migajacej antenki to jak znalazl
1. takie lusterka sa tandetnie zrobione bo widzialem u niektorych i dotykalem, sam plastik to kicz a wklady jeszcze gorsze
2. nie ta moda, nie te czasy na takie lusterka
3. psuje wyglad ale do ala chromowanych podkladek i swiecacych spryskiwiczy i migajacej antenki to jak znalazl
Pewnie masz dużo racji
jeżeli chodzi o wygląd to zależy kto co lubi mi akurat takie lusterka wydają sie fajne
ale jeżeli jakość wykonania jest do d..y to raczej zrezygnuje
szkoda że gość nie jest z okolicy krakowa sam bym sobie jakość sprawdził
Ostatnio zmieniony przez piter34 Sro Gru 12, 2007 13:38, w całości zmieniany 1 raz
Pewnie z tymi lusterkami od 25 też by fajnie wyglądała ale cena za nie jest troche większa
za 1 nowe lusterko 179 zł ewentualnie używane i tak by poszło do lakierowania razem z obramówkami od halogenów , listwami bocznymi i spojlerem
musze to przemyśleć jeszcze
no no myśle że masz jednak racje piękny jest ja mam identycznego
wersja silverstone tylko musze te lusterka wymienić bede dążyć do takiego wyglądu
zajme sie jeszcze lakierowaniem listewek i halogenów a reszta niech zostanie jak ukończe swoje dzieło do wstawie fotki
dzieki za pomoc koledzy
bula21- no spoko tylko że 179zł za jedno lusterko ale jestem zdania że jak już zakładać to coś lepszego
co tam trzeba przerobić żeby ładnie pasowały do r200??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum