thef a jak by szybę odsunąć to może ten kołeczek by jakoś wyszedł a jak byś miał szybę w dole to ta listwa powinna ładnie wyjść, a pomiędzy tym kołeczkiem a panelem jest trochę miejsca nie wiele bo nie wiele ale jak by dobrze odciągną boczek to możliwe że kołeczek by wyszedł, on nie jest długi a po drugie jest plastikowy, a nawet można by go obciąć samym brzeszczotem od piłki do metalu jak by boczek odchylić
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 10, 2007 20:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pon Gru 10, 2007 20:40
Można by spróbować myślę - np. wsadzić jakiś długi śrubokręt i spróbować wypchnąć troszkę boczek przy tym kołku, no i resztę jakoś potem wybebeszyć No tak sprzed ekranu ciężko stwierdzić czy operacja się uda. Musimy poczekać na wyniki prób praktycznych, mam nadzieję, że się uda
No nic.. polece jutro do pracy i się za to od razu zabiorę Dzięki za pomoc
Udało sie?
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
danio667 [Usunięty]
Wysłany: Wto Gru 11, 2007 19:46
Jest gorzej niż gorzej
Rozebrałem boczek wyciągnąłem szybę ale przy zamku nic nie mogę zrobić by je otworzyć... próbowałem na siłę
NIC
Sam nie wiem.. myślę o wycięciu drzwi.. ale przydało by się mieć od razu drugie.. teraz tylko musze je znaleźdź... przychodzi mi do głowy to czy napewo to wina zamka... a może coś z zawiasami...ale myślę że nie... no nie wiem sam
Wysłany: Wto Gru 11, 2007 19:58
danio667 napisał/a:
Sam nie wiem.. myślę o wycięciu drzwi..
Niech Cię ręka boska
danio667 napisał/a:
Rozebrałem boczek wyciągnąłem szybę ale przy zamku nic nie mogę zrobić by je otworzyć... próbowałem na siłę
NIC
Jak boczek rozebrany, to musi się udać . Na siłę powiadasz A nie na siłę próbowałeś? Przestudiuj dokładnie rave i zobacz jak działają dźwigienki i cięgna - musi sie to dać otworzyć, przecież Ci ich nikt nie przyspawał chyba?
danio667 [Usunięty]
Wysłany: Sro Gru 12, 2007 07:11
No przyspaWAĆ MOŻE NIE.. ALE ZAMEK SIĘZABLOKOWAŁ CAŁKOWICIE... ŁĄMAŁEM GO Z OJCEM PRZEZ 3 H ALE SIĘ UDAŁO OTWORZYĆ DRZWI... TERAZ MUSZĘ TYLKO KUPIĆ KOMPLETNY ZAMEK RAZEM Z CENTRALNYM.. I BĘDZIE OKI
Wysłany: Sro Gru 12, 2007 22:05
Szukaj na allegro gości sprzedających części do 600ek, dzwoń do nich, ślij maile, pewnie się coś znajdzie. Na naszej stronie klubowej też poszukaj, w dziale "części i warsztaty" są podane różne namiary.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum