Wysłany: Pią Lis 30, 2007 20:59 [R416] Immo - czy da się go nie aktywować?
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: wszystkie
witam
u mnie wszystko dziala z pilota (immo, alarm, centralny)
jednak chcialbym sie dowiedziec czy da sie tak zrobic
aby immo nie zalaczal sie automatycznie, ew jak to ominac
chce otwierac i zamykac tylko kluczykiem bo pilot jest w kiepskim stanie
i mam obawy co do jego przyszlego funkcjonowania
alarm mnie nie interesuje kompletnie
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 01, 2011 23:19, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 20:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 317 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 2766 Skąd: NOWE MIASTO N/W wlkp
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 21:46
immo idzie skasować , ale nie będzie działać centralny zamek tak przynajmniej jest . za wywalenie immo biorą od 250 do 500 , w tych pieniądzach będziesz miał nawet nowego pilota, albo tańszą używkę . W roverku masz awaryjny kod , gdyby walną pilot wykręcasz kod i jedziesz dalej
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
kod mam ale nie dziala cala ta procedura bo nawet jak zly wpisze
to nie ma sygnalu
natomiast moze zna sposob jak roverka zamknac aby na nastepny
dzien podczas otwierania nie byl zalaczony immo
Popraw temat zgodnie z zasadami kącika - model oraz rocznik przed właściwym tematem w nawiasach kwadratowych []
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
tomitar, kup drugiego pilota, a obecnego reanimuj (obudowy są na www.tomateam.pl) a styki wewnątrz można oczyścić, luty poprawić i będzie śmigał jak nowy. A koszt wyrzucenia immo będzie taki sam lub wyższy jak zakupu i zaprogramowania drugiego pilota a o wygodzie i bezpieczeństwie nawet nie wspominam (przy programowaniu trzeba mieć oba piloty ze sobą)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum