W zadnym kraju EU oprucz GB nie uznaja ci takich lamp, wiec nnie rozumiem twojej aluzji.
ale w polsce kazde auto przejdzie przeglad techniczny
spotkalem sie takze z przypadkiem ze auto nie wjechalo nawet na sciezke diagnostyczna i przeszlo przeglad
thef napisał/a:
Ciufcia, popraw to miejsce zamieszkania w profilu.
SPI - Ślaskie, Piekary Śląskie
to jest poczatek rejestracji nie moze być ?
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 13:09
Ciufcia napisał/a:
SPI - Ślaskie, Piekary Śląskie
to jest poczatek rejestracji nie moze być ?
No tak nie za bardzo, bo jakbyśmy wszyscy wpisywali swoje rejestracje, to tak naprawdę nikt nie wiedziałby skąd kto jest. Mamy taką zasadę na forum, że nikt nie ukrywa swojego miejsca zamieszkania, bo czasem może się to bardzo przydać. Więc jakbyś mógł, to popraw .
ADAM1 napisał/a:
W zadnym kraju EU oprucz GB nie uznaja ci takich lamp, wiec nnie rozumiem twojej aluzji.
ale w polsce kazde auto przejdzie przeglad techniczny
spotkalem sie takze z przypadkiem ze auto nie wjechalo nawet na sciezke diagnostyczna i przeszlo przeglad
........ i co ??
Uwazasz , ze to jest w porzadku? Po mojemu powinni takim odbierac licencje prowadzenia stacji diagnostycznej
Kazdy dobrze wie jak sie przechodzi przeglad w Polsce(nie tylko). Na normalnym przegladzie samochod ze swiatlami z anglika nie ma prawa bytu
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Po mojemu powinni takim odbierac licencje prowadzenia stacji diagnostycznej
+ sprawa w prokuraturze + wyrok + zakaz wykonywania zawodu na "n" lat.
Kiedyś poczytałem sobie forum diagnostów, kącik "prawo i kłopoty z prawem". Ci ludzie mają przewalone, jak "coś" wyjdzie, a wychodzą takie kwiatki jak w wątku "ostrzeżenie" (auto na parkingu policyjnym, brak przeglądu, właściciel przynosi świstek z SKP o pozytywnym badaniu, a diagnosta zarzeka się, że auto widział )
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum