Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
Czy to możliwe, żeby wysiadły obie pompki naraz? Nie "sika" mi ani z przodu ani z tyłu, wycieraczki się załączają. Nie słyszę też żeby pompki pracowały. Może mi ktoś powiedzieć czy jest jakiś bezpiecznik od pompek i który to jest (wspólny?!)?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 01, 2011 20:32, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 22:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
takie podstawowe pytanie.... jako ze temperatury spadaja ponizej 0 ....
jaki miales plyn do spryskiwaczy? bo jak wode....
zimowy chyba do -37, być może było trochę wody jak dolewałem płynu. Dzisiaj dolałem też odmrażacza, ale nic to nie dało. Nie sądzę, żeby pozamarzało. Wydaje mi się, że to może być bezpiecznik, szczególnie gdyby to był wspólny na obie pompki.
Problem rozwiązany. Przez noc jak postał z odmrażaczem to następnego dnia wszystko wróciło do normy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum