Wysłany: Nie Gru 30, 2007 14:07 [R416] RODZAJ SILNIKA
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
WITAM SERDECZNIE - Mam kilka pytań , czytam posty i widzę że nie tylko ja mam problem .Mianowicie chodzi mi o typ silnika mam rovera 416 si z roku 1997 , mam też problemy z kupnem części tak jak koledzy na forum , mianowicie tak jak kolega pisze że w sklepie niewiedza jaki idzie termostat do tego typu lub coś innego . Ja mam silnik rozebrany bo kolega mi go załatwił i po nowym roku mam go składać chodzi o głowice itp . Mam spis części co mam kupić i byłem już w sklepie pan kazał mi dać symbol silnika w papierach go nie mam a z silnika nie mogę odczytać ,. A widzę że tu parę osób ma ten sam problem . Morze posiadacie jakieś strony lub informacje . Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 02, 2011 18:54, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 14:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Po pierwsze: popraw temat tak zeby byl zgody z zasadami bo zaraz bedzie zadyma z adminami
Jesli masz roverka 416 Si wobec tego masz silnik o pojemnosci 1.6. zdaje mi sie ze na stronie klubowej w FAQ znajdziesz info odnosnie tego silnika.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum