Zanim zaczniecie się bawić w tą Sylwestrową noc, to życzę Wam
udanej, szalonej i niezapomnianej Sylwestrowej zabawy oraz
wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
żebyśmy jak najczęściej dzielili się tutaj radością a jak najrzadziej smutkiem,
a za parę miesięcy spotkali się, w licznym gronie, na Zlocie 2008 i świetnie się na nim bawili,
i żeby nasze autka nie przysparzały nam problemów, tylko były piękne i szybkie,
oraz spełnienia wszystkich planów i marzeń które macie.
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 31, 2007 15:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Wysłany: Pon Gru 31, 2007 17:32
i ja też składam Wszystkim Życzenia Radosnego i Szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!
Pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Co prawda szalonej zabawy sylwestrowej już życzyć nie będę, ale zawsze można życzyć dobrej zabawy karnawałowej Wobec tego wszystkim Roveroviczom takowej życzę, a przy okazji w nowym 2008 roku uśmiechu spowodowanego samymi dobrymi wieściami oraz spełnienia wszelkich Waszych marzeń... tylko nie wiem czy wystarczy tyle Roverków 75 aby wszystkie nam się spełniły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum