Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Czy wie ktoś czy klamka od r400 będzie pasować do mojej r45. Chodzi mi głównie o te gwinty mocujące, bo ostatnio mojemu ojcu została cała klamka w rękach. Czy dałoby się podmienić samą tą klapkę od klamki czyli chromowaną rączkę zostawić?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 02, 2011 18:06, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 10:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
to można naprawić.w miejsce urwanych śrub w klamce wklej drugie na poksipol i dokręć spowrotem.ja tak naprawiłem w 400 i działa do dziś a kasa w kiwszeni
---------------
grib
Tylko, że u mnie śruba została na miejscu a cały ten gwint jest w kawałkach, których nie mam...I w ogóle nie wiem jak się zabrać do rozbiórki obudowy drzwi od środka? Chciałem ją zdjąć, ale za cholerę nie dałem rady. Niby wszystkie śruby odkręciłem a tu nic.
mnie śruba została na miejscu a cały ten gwint jest w kawałkach, których nie mam...I w ogóle nie wiem jak się zabrać do rozbiórki obudowy drzwi od środka? Chciałem ją zdjąć, ale za cholerę nie dałem rady
nie wiem jak w45 ale w400 po odkręceniu śrub najlepiej mocno podważyć boczek od dołu i wypiąć z zatrzasków po kolei.a z tą klamką to wkleiłem śruby a nie nakrętki,w miejsce po nakrętkach i przykręciłem od środka.myślę że jest mocniej niz oryginał.
-------------------------
grib420si.99r.lpg
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum