witamn!!odkad kupilem roverka to nie swiecilo mi swiat;lo cofania wiem ze problem jest w(niewim czy dobrze to okresle) czujniku wstecznego przy skrzyni biegow,kiedys go wyjalem wyczyscilem i dzialal chyba 1 dzien teraz znow nie dziala ale kiedys slyszalem ze ten problem mozna rozwiazac jakos.jezeli ktos wie cos na ten temat to prosze o pomoc z gory dziekii
_________________ radzio
Ostatnio zmieniony przez radocha Sob Sty 05, 2008 14:08, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 11:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
każdy problem da się "jakoś" rozwiązać
proponowałbym Ci poprostu wymienić ten zujnik na nowy, i nie kombinować, mój też jakis czas temu raz się włączał, a raz się nie właczał.
Być może poprostu już jest nieszczelny i olej dostaje się do środka, więc czyszczenie to raczej na krótką metę da efekty, chyba że spuścisz olej ze skrzyni i tak będziesz jeździł
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
ale gdzies slyszalem ze mozna to jakos naprawic wiec dlatego pytam a u mnie w miescie bylem w 4 sklepach i nigdzie tego nie maja i nawet nie orientuja sie ile to kosztuje.
skontaktuj się z Tomim bo z tego co widzę, to na stronie jest tylko oryginalny za 61,10, a zamienniki ma za jakieś 30 pln
może być też w intercars np. ten:
http://sklep.intercars.co...sk=O&lang_id=PL
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum