Wysłany: Wto Sty 08, 2008 08:40 [R200 1.4 99r] Problem z wiatrakiem samo wylanczajacym sie.
Witam, ostatnio zauwazylem ze po dluzszej jezdzie wiatrak nawiewu zaczyna szelescic etc. na wyzszych obrotach jest jeszcze glosniejszy po czym sie wylancza. Jak odstoi troche (sie ochlodzi?!) zaczyna znowu pracowac normalnie.
Ktos sie spotkał z takim problemem wczesniej? Jak tak powiedzcie co mozna zrobic, zima jest i no... jest zimno
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 08:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 26 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 587 Skąd: Civitas Kielcensis
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 12:34
Tez kiedys mialem taki przypadek ale w Audi B4! niestety dmuchawa pewnego dnia padla i nie wstala! Trza bylo wymienic, koszt -400zl oryginalna nowa! Do rovera nie wiem ile kosztuje, ale wiem ze mozna ja tez jakos regenerowac!
Już ten temat przerabiałem na forum na własnej skórze, a powiem ci tyle że miałem to samo w swoim R214i. Rozebrałem watrak, wyczyściem go sprężonym powietrzem, i chodził jak nowy, przez 3 dni, potem coś mu się stało, i przestał dmuchać na zakresie pokrętła 1,2, Teraz działa tylko na 3,4.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum