Już się dowiadywałem (tak jako wielki magazyn części zamiennych do mojego 600Ti). Brak kluczyków i pilotów - sprzedający mówił że jak wyjeżdżał z UK to były(kluczyki) a po drodze się zmyły - co za tym idzie brak możliwości sprawdzenia silnika czy chodzi czy trup - przebieg to jest 140 000 ale nie km a mil. Na zdjęciu widać że zbiorniczek wyrównawczy jest suchy - być może celowo brakuje kluczyków bo się stało "kuku". Zdjęcia też robione jeszcze w UK i tak dziwnie posklejane jak by próbowano zamazać jakieś informacje na zdjęciu
Trochę to wszystko podejrzane - tym bardziej, że trzeba załatwić lawetę (sprzedający oferuje swoje usługi w cenie 1pln/km)
(sprzedający oferuje swoje usługi w cenie 1pln/km)
To chyba akurat dość tanio, jeśli się dobrze orientuję...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
A mi taki silnik to sie marzy w 100 w sumie to byłby MG ZQ
Ale za duzo przeróbek komory silnika żeby go upchać. A 1.8 pasuje bez przeróbek. Do 1.8 dodajac Turbo to można wyciągnąć 200 kucy.
Te ostatnio dodane tak ale 5 pierwszych zdjęć? tam są nawet jeszcze drzewa zielone!
Z całym szacunkiem ale Ty chyba lekko źle widzisz chyba
Na zdjęciu 1 pod drzwiami kierowcy jest jakby mała kupka śniegu lub zwinięty papierek.
Na 6 i 7 zdjęciu jest to samo więc wszystkie zdjęcia są z tego samego miejsca.
Zabudowa czyli budynek, który widać na kilku zdjęciach jest dalece nie angielski
Inną kwestią jest fakt że drzewka typu iglaste póki nie są zasypane śniegiem po pachy prawie zawsze są zielone a ja zielone widzę te iglaki właśnie a kilka innych jest bez listków. Zresztą nawet trawa jest zielona a te resztki śniegu wyraźnie się kończą.
Reasumując rozpisałem się niepotrzebnie ale wyraźnie widać że to u nas
_________________ -Nigdy nie rozmawiaj z idiotą.
Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.-
Oto jedno z zdjęci które były w pierwszej wersji ogłoszenia:
Być może sprzedający zmienił je w miedzy czasie i uzupełnił swoimi
Problemów ze wzrokiem nie mam, zabudowa jak zabudowa ale towarzystwo dużej liczby aut z kierownicą po drugie stronie a drzewa wybitnie liściaste
Nie wiem na jakich zasadach działa przeglądarka ale zaraz po ponownym wystawieniu było tylko kilka zdjęć (raczej robionych w UK) później doszło kilka świeżych (krajowych) a teraz są same krajowe. Być może przeglądarka ( moja ) zapisała se tą stronę i w momencie powtórnego wyświetlenia pociągnęła zdjęcia z swojego "magazynku" nie wiem - wiem jedno idiotą nie jestem i nikt nie będzie mi wmawiał "że czarne jest czarne a białe...."
Marrkus ma rację, pierwsza wersja ogłoszenia miała zdjęcia z parkingu w UK, ja swoje Roverki z takiego samego parkingu ciągnąłem... Ogłoszenie było wyświetlane już na początku grudnia, w tej chwili jest nowa wersja ogłoszenia bo auto jest w Polsce i zdjęcia są z Polski. Nasi Polscy handlarze "cwaniaki" wykręcają świece, wtryskiwacze, gubią niby kluczyki bo coś w silniku piszczy aby go tylko nie odpalać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum