Wysłany: Nie Gru 23, 2007 17:50 zamiana silnika 1,4 8v na 16v
Witam, chcę zamienić silnik Rovera 214, 8 zaworowy na 16 zaworowy. Jeśli ktoś to robił to proszę o radę czy silnik 16 zaworowy pasuje bez żadnych przeróbek ?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 23, 2007 17:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 317 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 2766 Skąd: NOWE MIASTO N/W wlkp
Wysłany: Sro Gru 26, 2007 17:49
sorry ale brednie opowiadasz z tym kompem , nie musisz kompa kupować , tylko pamiętaj aby założyć koło zamachowe to samo bo nie odpalisz , system mems ma fajną konstrukcje która nie wymaga wymiany komputer ponieważ czujniki podają wartości które zaś system ustawia tak aby pracował , jestem po kilku zabiegach chirurgicznych i w żadnej nie trzeba zmieniać .
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
Pomógł: 50 razy Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 800 Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: Sro Gru 26, 2007 20:35
PHJOWI napisał/a:
sorry ale brednie opowiadasz z tym kompem , nie musisz kompa kupować , tylko pamiętaj aby założyć koło zamachowe to samo bo nie odpalisz , system mems ma fajną konstrukcje która nie wymaga wymiany komputer ponieważ czujniki podają wartości które zaś system ustawia tak aby pracował , jestem po kilku zabiegach chirurgicznych i w żadnej nie trzeba zmieniać .
dopiero zgłębiam wiedzę na temat tego silnika...przynajmniej teraz wiem ze kompa nie trzeba zmieniać,bogatszy w wiedzę.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum