Wysłany: Pią Mar 09, 2007 12:03 Czy jest ktos z UK??
j.w.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 09, 2007 12:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Maciej Gość
Wysłany: Sob Mar 10, 2007 11:38 Re: Czy jest ktos z UK??
ZTCW jest dwoch klubowiczow z UK, a ja bylem tam caly ostatni tydzien (ale
bez autka).
Pojawia sie tez kilka osob zadajacych pytania na porady_techniczne z UK.
--
Pozdrawiam,
Maciek (Wa-wa Wola)
R623Si Lux '95 LPG i R827Si '93 LPG
był inny R623Si Lux '95 LPG i kilka innych, glownie LPG
Ja niedawno wrocilem z FROME to tez niedaleko Bristolu, ogolnie Somerset
Wzialem z soba oczywiscie roverka
Dobrze miec kontakt z angielskimi roverowcami, bo tam duzo
fajnych rzeczy mozna kupic ...
_________________ Roverek 216 SI w automaciku
kierownica z prawej strony
czy mógłby ktoś sprawdzić ile w UK kosztują jakieś tuningowe graty do Tomcata np. jakiś kit do IC albo mocne sprzęgło, kute tłoki i korby, big brake, sportwe zawieszenie ?
z czasem jak i z chetnymi heh no i tez trzeba by bylo znalezc jakies fajne miejsce. no ale byloby calkiem fajnie
[ Dodano: Nie Sie 03, 2008 23:27 ]
wiec pada takie male pytanie: czy wogule ktos sie pisze na taki maly Londynski spocik?moze jest ktos kto pomoglby w organizacji,bo ja to nie bylem jeszcze na takim spotkaniu a poza tym to jestem wlascicielem roverka od niedawna. tak wiec bylo by fajnie cos zorganizowac.a nawet mam juz fajna miejscowke nad jeziorkiem. co do terminu to jak juz sie zbierze troche chetnych to sie dogadamy tak aby kazdemu pasowalo.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Też pozdrawiam WSZYSTKICH z UK,jestem na północy ,wiec do Londynu troche za daleko,może gdzieś w środkowej strefie UK. ZE swoim tomcatem pisze sie na zlocik w UK,może być całkiem ciekawie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum