Musze się wam poskarżyć, że do dzisiaj nie dostałem dywaników gumowych które zamówiłem w listopadzie...
Bardzo rozczarowała mnie firma Adaszo, ponieważ za każdym razem jak do nich dzwonie to się okazuje, że są w drodze. Jesień minęła, teraz zima, możecie chyba sobie wyobrazić co przechodzi teraz beżowa tapicerka... na szczęscie tektura w workach częsciowo spełnia swoją rolę... ale jak to wygląda....
No cóż... może macie jakieś inne namiary na firme zajmującą sie sprzedaża dobrej jakości wydawników gumowych, które będą dobrze pasowały do R400?
pozdrawiam
W.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 13:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Krak-uff
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 13:22
Wazzabii napisał/a:
No cóż... może macie jakieś inne namiary na firme zajmującą sie sprzedaża dobrej jakości wydawników gumowych, które będą dobrze pasowały do R400?
Dziwne, kupowałem w Adaszo na przełomie listopada/grudnia i doszły po kilku dniach bezproblemowo. Tylko, że ja zamawiałem te szare - niemieckie od Civica.
Mogę jeszcze polecić sprzedającego z Allegro o nicku szczepekzecho. Nie wiem czy sprzedaje gumowe, ale kupowałem u niego welurowe dywaniki i wszystko było super.
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1787724
Bardzo rozczarowała mnie firma Adaszo, ponieważ za każdym razem jak do nich dzwonie to się okazuje, że są w drodze. Jesień minęła, teraz zima, możecie chyba sobie wyobrazić co przechodzi teraz beżowa tapicerka... na szczęscie tektura w workach częsciowo spełnia swoją rolę... ale jak to wygląda....
Wysyłka za pobraniem?
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Wysłany: Sob Sty 26, 2008 20:48
To wkońcu ma juz ktoś te beżowe gumowe dywaniki z adaszo?? jeśli tak jak się sprawują? sam mam na takie chęć, ale nie podoba mi się ich faktura, są >>porowate, a to oznacza że jak wejdzie brud to już się tego nie doczyści, albo bardzo trudno będzie się je myć. A właśnie cała zaleta gumowych dywaników powinna polegać na łatwości czyszczenia. Najfajniejsze są tekstylne , ale raz zabłocone i poplamione już zawsze takie będą. A gumowe to wystarczy umyć szybko w wannie i wyglądają jak nowe. Najchętniej bym kupił dywaniki z takiej gładkiej gumy. jak >>te, ale gdzie takie dostać do roverka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum