Witam Klubowiczów. Jestemu tu całkiem 'świeży', bo w weekend stałem się posiadaczem sprowadzonego Roverka 25
Na razie nie mogę nim jeździć - brak OC, przeglądu i ogólnie - rejestracji. W tym tygodniu będę załatwiać wszystkie formalności, a w następny weekend napiszę dokładniej co to za autko - trzeba się w końcu pochwalić
Pozdrawiam
Tomek
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 10:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Fotek na razie nie będzie, bo widuje się z nim tylko wieczorami, a wtedy to już ciemna noc i głucho wszędzie... Co by nie było, sesję zdjęciową planuję na sobotę!
Moje auteńko po rozkodowaniu VIN:
MG Rover, Rover 200, 25 and MG ZR, Class 3, 5 Door Saloon, Turbo, 4 Cylinder, 8V, Tcie, High performance, Diesel, 2000 cc, L Series, 5 Speed, LHD, Manual, Model Year: 2000
I jeszcze trochę:
- 105KM
- prod. 2001r
- przebieg 160KKM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum