Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
DZiwna sprawa sprawdzałem luzy... niby nie ma.. a jednak coś stuka czuć że blisko przedniego prawego koła, stuka przy hamowaniu i przy skręcaniu... co to może być macie jakieś pomysly
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 12, 2011 18:40, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 18:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a sprawdzałeś czy koło jest dokręcone? albo jeszcze zacisk hamulca?
jeśli jest to niestety albo swożeń wahacza, albo drążek zwrotnicy
Najlepiej sprawdzić na trzepaku. Porządny mechanik Ci wynajdzie luzy
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
DZiwna sprawa sprawdzałem luzy... niby nie ma.. a jednak coś stuka
Jak mnie coś stukało i oddałem auto do serwisu p. Midowicza, to też niby luzów nie było...
Ale po rozebraniu zawieszenia okazało się, że w obydwu wahaczach sworznie mają luzy (dolny na szczęście wymienny).
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Mialem podobna sytucje luzow nie bylo a pukalo ,okazalo sie ze poluzowal sie ten drazek ktory idzie od przedniej belki do wachacza odkrecila sie jedna z 2 srub ktore sa przy wachaczu,dokrecilem i jak reka odjal
_________________ To ja Alex z chłopakami w ręku kierownica ,szosa przed nami...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum