Wysłany: Pon Sty 21, 2008 15:04 PRZEROBIENIE PRZODU MODELU 214 NA MODEL 25
Witam,
Jestem posiadaczem Rovera 214 Si 97' i naszła mnie taka myśl i chęć jednoczesnie czy aby nie spróbować przerobic przodu 214 na model 25. Nie ukrywam że przód 25 podoba sie bardzo. Nie ukrywam tez że nie jestem znawcą w tej branży i jeśli szanowne grono tego forum było skłonne mi pomóc i spróbować rozwiać moje rozterki byłbym wdzieczny. A zatem co w takim razie należy wymienic ? czy wystarczy kompletny zderzak czy jeszcze musze maske i np błotniki...i czy to bedzie sie w ogóle kalkulowało ? nie ukrywam ze chodzi mi o to zeby to ewentualnie zrobic w miare jak najtanszym kosztem...A moze juz ktoś tak próbował i moze sie ewentualnie podzielic swoimi spostrzezeniami...
Z góry dzieki wszystkim
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 15:38
Wg mnie za dużo rzeźby ale ja jestem tylko głupia blondynka.
To nie jest kwestia tylko zderzaka i świateł ale też maska jest inna. Wydaje mi się że taka zamiana to już spora inwestycja.
Poza tym nie oszukujmy się 200 to nie 25 a różnice są nie tylko w światłach.
Wiem wiem zaraz wszyscy posiadacze 200 się wzburzą, ale to taka mała podpucha
ja tylko dodam, że dostanie reflektorów nie jest zbyt łatwe ani tanie. Ale do odważnych świat należy Zorientuj sie mniej wiecej jakie to są koszty i oceń, czy jesteś w stanie podołać zadaniu. Dodam jeszcze , że późniejsza sprzedaż nie musi być łatwa
ale czy to co wymienia PHJOWI jest konieczne i obligatoryjne do wymiany żeby to wszystko grało i pasowało ? czy niekoniecznie...czy te wszystkie cześci musze wymienic czy sa bez których moge sie obyc bo poprostu pasują tez moje z 214...qrcze łudziłem sie ze może bez ruszania maski czy błotników sie obedzie i jakos by sie dalo rade to zamontować...ale widze ze mnie sprowadzacie póki co na ziemie
mi to tez chodzilo po glowie ale jak mam R200 to niech zostanie R200 nie wyglada zle przeciez moze ta kase zainwestuj w lampy przednie albo alu moze jakies zawieszenie inne ale jak chcesz to napewno blotniki masa pas przedni zderzak i lampy
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum