Wysłany: Wto Sty 22, 2008 11:11 [ r 214I ] Biale kierunki ? Jak zrobic
Pozdrawiam na wstepie wszystkich przegladalem forum byl ten temat .Czy ktos ma aktualny link jak zrobic te biale kierunki w lampach .. PLIZZZ .... Z bialymi wyglada o niebo lepiej ...
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 11:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nie stety : ale chyba dam rade ......
za 2-3 tygodnie biore angel ayes od typa z forum ..... chymm tylko jakie ... czarne czy srebrne ....
Moj bolid jest czerwony ...... Pomze ktos ?
Jeden kolega jakis VT robil ... moze by tak dla czerwonego teraz ?
[ Dodano: Wto Sty 22, 2008 22:25 ]
PS : BRT jak sie nazywa czerwien w gamie Rover , wiem bedziesz mnie odsylal do odpowiedniego miejsca .... ale nie mam glowy tyle tego jest .... ?
[ Dodano: Wto Sty 22, 2008 22:26 ]
PS : BRT jak sie nazywa czerwien w gamie Rover , wiem bedziesz mnie odsylal do odpowiedniego miejsca .... ale nie mam glowy tyle tego jest .... ?
no odesłałbym CIę tu:
http://www.roverki.pl/mod...ies=Technika#73
ale link do strony z kolorami coś nie działa Chyba był np: Flame Red
Może ktoś ma ową tabelkę kolorów, to please o podanie linku
Pomógł: 22 razy Dołączył: 17 Cze 2007 Posty: 387 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 23:05 Re: [ r 214I ] Biale kierunki ? Jak zrobic
najnowszy85 napisał/a:
Pozdrawiam na wstepie wszystkich przegladalem forum byl ten temat .Czy ktos ma aktualny link jak zrobic te biale kierunki w lampach .. PLIZZZ .... Z bialymi wyglada o niebo lepiej ...
MACIEKWAWA rozmawialismy wczoraj przez kom .... biore od ciebie te cudenka ... tylko tak jak sie umawialismy ...
[ Dodano: Sro Sty 23, 2008 09:03 ]
ok panowie narazie przeba sie pocieszyc starymi lampami .... i takie pytanie :
1 . Jakie zarowki do tych kierunkow przeba kupic zeby po operacji wszystko gralo ?
Orginalne swieca na bialo .... a moze sie myle ?
[ Dodano: Sro Sty 23, 2008 09:04 ]
ok panowie narazie przeba sie pocieszyc starymi lampami .... i takie pytanie :
1 . Jakie zarowki do tych kierunkow przeba kupic zeby po operacji wszystko gralo ?
Orginalne swieca na bialo .... a moze sie myle ?
najnowszy, mogą byc z pomarańczowym kloszem, ale lepsze są (chyba osram je robi) takie, wyglądające jak pokryte chromem, ale świecące na pomarańczowo.
Założenie żarówek LED pewnie zmieni częstotliwość mrygania kierunków.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum