Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Mam problem z plastikami w drzwiach pasażera i kierowcy. Niby nic nie widać, a przy samej szybie od wewnątrz strasznie odstaje plastik w drzwiach. Dodam, iż jest tam uszczelka, które w ogóle nie dotyka szyby. Co ciekawsze z drugiej strony jest to samo tylko w troszkę mniejszym stopniu. Próbowałam to czymś podważyć, docisnąć, ale zaraz wszystko wraca do swojego pierwotnego położenia. Dodatkowo powoduje to dziwny dźwięk przy zamykaniu drzwi.
Proszę o jakieś koncepcje, bo moje się wyczerpały i to niestety bez efektu...
Pozdrawiam wszystkich Roverkowiczów
Ostatnio zmieniony przez ulka Sro Sty 23, 2008 14:30, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 16:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzięki bardzo.... trochę przytkałam, troszkę siłą, ale jest o niebo lepiej....
A jeszcze mam takie pytanko... kiedyś czytałam o podobnym problemie, ale nie mogę tego znaleźć...
Przy prędkości 120km czuje jakby mój roverek już więcej nie mógł i mam wrażenie,że podłoga podłoga mi się zapadnie pod nogami, bo tak wibruje... no i jak z takiej prędkości hamuję, to trzęsie mi się kierownica na boki...
co do problemu drgań to: do sprawdzenia/wyważenia koła oraz na duuży % tarcze i klocki z przodu do wymiany (to telepanie kierownicy przy hamowaniu)
Jeśli chodzi o brak mocy, to po pierwsze musisz odpiać przepływomierz (wyjąć wtyczkę z takiego kawałka rury czarnej zaraz za filtrem powietrza), a druga sprawa to sprawdzenie czy układ dolotu powietrza jest szczelny (te wszystkie grube rury nad chlodnicą powinny się pompować/twardnieć po dodaniu gazu)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum