Jak jechalismy to na skrzyzowaniu z imola i ch bemowo stala policja i zatrzymala jakiegos roverka i chryslera 300c i sie zastanawialismy czy to na spot ktos jechal czy nie.
To chyba była Honda Civic, która wjechała temu Chrysler'owi w tyłek jak się spot zaczynał.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 10:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 11:30
Ja tez bylem po raz pierwszy i bardzo mi sie podobalo niestety musialem dosc szybko spadac, ale i tak jestem pod wrazeniem "popisow na szosie" kolegi Mariusza w tym pieeeknym ZS-ie i wnetrza ZT Marka, to sie nazywa klasa wyzsza .
A tak w ogole to pierwszy raz widzialem tyle Roverkow na raz w jednym miejscu! Bardzo mily widok! Dziekuje ze moglem wziac udzial
Szkoda tylko pogody, ale nastepnym razem bedzie lepiej.. i widniej juz moze troche.
No mnie tez bylo milo poznac nowe twarze. Dobrze, ze odwaga dopisala.
Wiem, ze troche ciezko przegadac pierwsze slowa i wbic sie w klimat, ale potem leci juz z gorki. No i widok Tomiego z irokezem na glowie moze troche oniesmielac
Co do pogody... hmm... ja mysle, ze ten parking Carrefoura na drugim poziomie jest spoko Na filmie wyglada tak, jakbysmy byli na jakiejs hali targowej... jak na zlocie normalnie
Jak sie ociepli i bedzie widniej to wtedy mozna porobic ciekawsze ujecia.
A z wczoraj, Ci co pojechali wczesniej przegapili:
- wizyte Lukasza i Marcina
- wejscie/wyjscie Mariusza z bagaznika ZS'a
- kilka kolek ZS'a i ZT po parkingu
- wyscig ZR'a Maniaqa z wozkiem sklepowym prowadzonym przeze mnie
- pamiatkowe zdjecie grupy warszawskiej, na tle autek
- klimat
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Spoko spoko... zapodam ale nie dzisiaj.
Dzisiaj moze wrzuce do galerii klubowej fotki
Ps.
Ktos wie co z kolega Armandoo? Moze sie obrazil? A moze cos sie stalo... dziwne - nie zagladal tu od Wczoraj 21:42 Moze byl na spocie, zobaczyl ze nie ma nikogo i pojechal...
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Miło mi , że o mnie pytacie
Głupio wyszło bo sam namawiałem ceremony ,żeby przyjechał i w ogóle a sam się nie pojawiłem.
Przyczyna : Było wiele
W każdym razie nie był to pogrzeb babci ani nic w tym, stylu
Mogłem dopiero zjawić się po 22 a nie wiedziałem czy ktoś jeszcze wtedy jest i a nie miałem kontaktu do nikogo ,żeby zadźwonić.
Żałuję bo z opisów wnioskuje ,że było bardzo miło.
hehe tak na przyszłosc, to te spoty czasami kończą się o 2-3 w nocy no rzeczywiśce next tajm weź sobie tel. do "kogoś", zawsze to łatwiej i bezpieczniej
MaReK napisał/a:
No i widok Tomiego z irokezem na glowie moze troche oniesmielac
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 21:35
maciej napisał/a:
Mam nadzieję, że wszyscy wrócili bez problemów, bo kiedy ja ruszyłem w kierunku domu, to na pierwszym skrzyżowaniu myślałem, że mi się sprzęgło kończy, bo "coś się ślizga".
tak tak miałam to samo juz dawno sie tak nie wystraszyłam i jak aniołek wracałam do dommku
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Maradona! W takim razie jak nie bylo to nic powaznego, a wystraszyles sie poznej godziny, to na nastepnym spocie myjesz wszystkim autkom felgii... szczoteczka do zebow
Masz szczescie, ze przedstawiciel ZS'a jeden byl...
Noo... a co do telefonu, to jak jeszcze nie masz to daj na pw to Ci wysle.
Pozdrawiam,
Zaczynam sie bać tych waszych zasad na spotach . Mycie felg szczoteczka , mycie szyb .... to zupełnie jak w wojsku ( nie byłem i się nie wybieram ) ...coś mi się to kojarzy za bardzo z falą
Chyba będę zmuszony podać tą Waszą organizację o dziwnej i tajemniczej nazwie MG Rover do sprawdzenia przez jakieś ABW czy inne dziwne szpiegowskie stowarzyszenie
PS1 . Felgi mogę myć ... bo wycyganiłem ostatnio od kolesia z myjni trochę środka do czyszczenia felg ..CUDO... ( tu z góry podziękowania dla niego )
PS2. MaReCzKu Ciebie szczególnie przepraszam za tą nieobecność
maciej'u - ja tylko przekazuje to co mowil mi kumpel, co to byla za fura, widzialem ja przelotem wiec sie nie spieram co to bylo:D
Co do Tomiego to nie wygladal tak strasznie, ale albo mowil niewyraznie, albo ja mam ze sluchem klopoty, bo mowiac musial pare razy powtarzac zeby zrozumial co mowi Chyba ze to moj brak przyzwyczajenia do jego cichej mowy
Co z fotkami ?:>
P.S jaki ma nick na forum ten czlowiek ( imienia ani ksywki nie pamietam ) z ktorym rozmawialme na temat walkow i kolektora wydechowaego do mojego kurduploRoverka? Chodzi mi o tego ktoremu tlumaczylem jak dojechac do Mineralnej, jeszcze zanim dowiedzielismy sie ze to Mineralna
PS2. MaReCzKu Ciebie szczególnie przepraszam za tą nieobecność
Hehe... nie przepraszaj... felgi czekaja... wybrudze je specjalnie w blocie przed spotem.
Oczywiscie zart, nikt od nikogo nie oczekuje obecnosci obowiazkowej na spotach
Rzecz jasna, ze sa inne, wazniejsze wydarzenia... chociaz Violla twierdzi ze dla mnie nie ma
Plytke dostaniesz next time...
Pozdrawiam,
P.S jaki ma nick na forum ten czlowiek ( imienia ani ksywki nie pamietam ) z ktorym rozmawialme na temat walkow i kolektora wydechowaego do mojego kurduploRoverka? Chodzi mi o tego ktoremu tlumaczylem jak dojechac do Mineralnej, jeszcze zanim dowiedzielismy sie ze to Mineralna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum