Wysłany: Wto Sty 29, 2008 17:55 !! POMOC DLA INWALIDY !!
Mam prośbe .Jestem właścicielem Rowerka 416 SLI w automacie ponieważ jestem inwalidą bez konczyn dolnych to tu jest maly problem z którym nie mogę sobie poradzić. Jeżeli ktoś mogł by mi pomóc i podpowiedział jak można coś zareklamować na mojm Rowerku i zarobić na utrzymanie autka.Może inne propozycje,jestem otwarty na kazdy rodzaj pomocy.
Ostatnio zmieniony przez Brt Wto Sty 29, 2008 22:22, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 17:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 13:03 Re: !! POMOC DLA INWALIDY !!
jedrula49 napisał/a:
...Jeżeli ktoś mogł by mi pomóc i podpowiedział jak można coś zareklamować na mojm Rowerku i zarobić na utrzymanie autka...
spróbuj popytać w agencjach reklamowych (znajdziesz je poprzez google), ponoć niekiedy się odzywają ze swoimi ofertami tylko im trzeba swoje namiary zostawić...
albo może spróbuj tego: http://www.auto-reklama.p...przyjme_reklame
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum