A wiec posiadam r200 wersje silverstone (zawieszeni Eibach). Jezdze na kolkach 205/50/r15 i wydaje mi sie ze zawieszka z przodu zaczyna szwankowac myslalem o malej wymianie. Mianowicie :
2x Końcówka drążka kierowniczego firmy FEBI BILSTEIN. - 120zł
2x Tuleja wahacza zawieszenia przedniego firmy FEBI Bilstein. - 50zł
Moje pytania:
1.a czy tuleja wahacza Bilstein będzi pasować do mojego wahacza (nie wiem jaki mam)
1.b czy jest to wymienialne bez problemu czy kupa roboty??
2. j.w. tylko drążek kierowniczy.
3. Czy odrazu wymieniać łączniki stabilizatora Yamato - 120 zł komplet
Wahacze Bilstein kosztuja 250zł sztuka a Kagera 140 zł jak wielka jest różnica??
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 16:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
i jeszcze jedna pytanie. Przy ostrym rozpedzaniu sie na powiedzmy tak od 4 tys obr. wczoraj cos tak 3 razy strzelilo w prawym kole ale takie ostre strzelenie jakbym kolo stracil... co to moze byc
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
michone, zawieszenie w Twoim ROVERku jest identyczne z zawieszeniem zwykłego R214Si, za wyjątkiem sprężyn (są Eibachy). Zatem szukają części kupuj to co pasuje do R214Si.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
[ Dodano: Czw Sty 31, 2008 13:53 ]
Jestem po sprawdzeniu zawiechy i sama w sobie oprócz amorków jest w super stanie mam pytanie czy można gdzieś dokupić tulejki gumowe do amortyzatorów na tył?? te przy dolnym mocowniu bo same tylnie amorki sa git ale te tyleje umowe stracily juz troche wlasciwosci
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
mam pytanie czy można gdzieś dokupić tulejki gumowe do amortyzatorów na tył?? te przy dolnym mocowniu bo same tylnie amorki sa git ale te tyleje umowe stracily juz troche wlasciwosci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum