Wysłany: Wto Lut 05, 2008 19:22 Witam Wszystkich Forumowiczów i Fanów Rover'ka =)
Witam Wszystkich Forumowiczów i Fanów Rover'ka =)
Od jakiegoś czasu stałem sie właścicielem 216 Coupe Targa i musze przyznać że się w tym samochodzie zakochalem mam nadzieje że wniose duzoo do Klubu Roverka
i z czasem będe rownież pojawiał sie na zlotach
Nie będę się bardziej rozpisywał... bo kto to będzie czytał <joke>
dodam też pare zdjęć mojego autka
Pozdrawiam
NismoZmc
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 19:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No wlasnie... ale przyznam sie szczerze, ze robi na mnie wrazenie
Z tego co pamietam, to po Zamościu jezdzi duzo R'kow a jakos tak Ty i Llygas chyba jestescie aktywni na forum
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
No wlasnie... ale przyznam sie szczerze, ze robi na mnie wrazenie
Z tego co pamietam, to po Zamościu jezdzi duzo R'kow a jakos tak Ty i Llygas chyba jestescie aktywni na forum
No troszke ich jeździ ale z tego co widzialem to na forum malo w ogole malo jest klubów które by organizowaly jakies spoty czy zloty samochodów po tuningu i niekoniecznie =)
przynajmniej w okręgu mojego województwa
pozdrawiam i jeszcze raz dziekuję za mile komentarzyki
ja naklejki posiadam i jutro je przyklejam bo musiałem kupić ramki bo te co mialem za wąskie naklejka sie nie miesiciła ... a Łukasz17 już śmiga z naklejkami jeszcze trzeba przyłatwic koledze NismoZmc, i będziemy sie rozpowszechniać ja juz parę ulotek wrzuciłem za szybę .. ...
_________________ Był Rower Wigry III (Składak) , teraz R620 SLI 2.0 , 16V ........
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum