Muszę wyciągnąć chłodnice wody, ponieważ mam mały wyciek płynu(0,5L dziennie), i muszę wymienić na nową lub spróbować załatać wyciek.
[ Dodano: Sob Lut 09, 2008 12:29 ]
Czy jak chcę wyciągnąć tylko chłodnice wody, czy muszę coś odkręcić od klimatyzacji, co by wiązało się z utratą płynów w klimatyzacji i będzie potrzebne nowe nabicie klimy
Czy jak chcę wyciągnąć tylko chłodnice wody, czy muszę coś odkręcić od klimatyzacji, co by wiązało się z utratą płynów w klimatyzacji i będzie potrzebne nowe nabicie klimy
Pomoże ktoś koledze?
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
sądząc po słowach PHJOWIego, to trzeba wyciągać chłodnicę klimy, a to sie wiąże z rozszczelnieniem układu, dlatego warto pojechać do klimaludków i sie z nimi umówić, że ściągną płyn z klimy a po naprawie z powrotem napełnią. U mnei jest to 50 - 70 PLN taniej niż napełnianie pustego układu. Niestety R75 nie znam więc niech ktoś potwierdzi potrzebę wyjęcia chłodnicy klimy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum