Mówiłam, że mój roverek ma same plusy więc nawet sie nie odzywałam, ale dzisiaj jadąc autkiem wymyśliłam
Największym plusem mojego roverka jest, że ciągle wywołuje ogromny uśmiech na mojej twarzy
Nie wiem czy to jakieś zboczene... ale za Rover'kami oglądam się częściej niż za dziewczynami
Szyja już mnie boli
Dla mnie w Roverkach jest najfajniejsze to, że nie są tak smutne, jak Golfy
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie wiem czy to jakieś zboczene... ale za Rover'kami oglądam się częściej niż za dziewczynami
Szyja już mnie boli
Ja mam to samo. Odkąd przesiadłem się na roverka to na ulicy mojej uwadze nie umknie już żaden. Moja żona zaczęła się pukać w czoło i obawiam się, że jak tak dalej pójdzie to każe mi iść do lekarza odpowiedniej specjalizacji Ale ona tego najzwyczajniej nie rozumie
Wiecie, z tym oglądaniem sie za Roverkami, to macie racje A moja dziewczyna to nawet jak zobaczy jakiegoś, to mi mówi "patrz, patrz, co tu jedzie..." Kooocham ja A razem z nią kochamy Roverki za co? Za ich wdzięk, klase za wszystko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum