Wysłany: Sob Lut 09, 2008 01:45 [R 200] kostki do tylnych głośników pasujące do seryjnych...
Witam,
Mam pytanie dotyczące podłączenia głośników tylnych ( w seryjnych miejscach ), przewody są poprowadzone, jeden koło lampki i drugi za obiciem. Problem polega na tym, że są one w kostkach w kształcie litery L, [masa i zasilanie ułożone pod kątem 90*].
Czy da się dokupić takie kostki, żeby pasowały do tych fabrycznych ? plug&play
Pomógł: 96 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 895 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Sob Lut 09, 2008 07:32
po co wydawać kase na allegro .... jak kupujesz glosniki to dostajesz kabelki do ich podłączenia.... przynajmniej ja tak miałem ..... idziesz do elektronicznego i kupujesz 4 plaskie koncowki zarabiasz przewodziki i gotowe kosztem ok 1zł
Poszedłem tropem Chestera, i kupiłem płaskie końcówki co idealnie pasują do fabrycznych kostek i można je montować do dowolnego przewodu ( dostarczonego z głośnikami ). Koszt 40gr/sztuka ps. szerokość końcówki to 6mm...
Dziękuję, za odpowiedzi
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum