co do firmy to mam z nia zle doswiadczenia... dysk padl mi po roku, ale z gwarancji dostalem drugi ktory gdzies jeszcze hula.
Jedno co maja tragiczne to napedy optyczne... Nagrywarki CD/DVD i odtwarzacze cd/dvd to jest normalnie porazka po calosci... korekcja błędów tragiczna, jakosc wykonania dst, glosnosc straszna...
Swego czasu musialem miec dostep do nagrywania wszystkiego i tylco TEAC spelnial moje wymagania niestety firma juz nie za bardzo dziala wiec przezocilem sie na lite-on tez wzglednego.
Co do drukarek to ktos powie jak sprawuja sie laserowki OKI te z allegro za ok 200zl?? potrzebuje miec w domu szybka niezawodna drukarke praktycznie tylko czarno-biala... obecnie po lexmarku z-605 dostalem z-815 i to jest tragedia...
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 09, 2008 19:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Eddek: tak właśnie było:) Do tego jeszcze ten scalak zliczający strony, ech W takim razie chyba wezmę Samsunga, poczytam jeszcze na jakims forum co polecają
Wysłany: Sob Lut 09, 2008 23:45
michone napisał/a:
Co do drukarek to ktos powie jak sprawuja sie laserowki OKI te z allegro za ok 200zl?? potrzebuje miec w domu szybka niezawodna drukarke praktycznie tylko czarno-biala... obecnie po lexmarku z-605 dostalem z-815 i to jest tragedia...
Jak miales 2 plujki i to jeszcze malo, ze z najnizszego segmentu, to jeszcze Lexmarki, to nic dziwnego ze korci cie do zmiany Ja przez 2 lata zajechalem 4 Lexmarki atramentowe serii Z. Badziewia straszne, nawet na zlom z tego zadnego pozytku, bo w srodku jedna blacha i stalowy pret
W te OKI bym sie bardzo nie pchal, bo te drukarki maja tak samo jak lasey Brother'a i wiekszosc Lexmarkow - osobny beben OPC. Plusem sa tanie tonery, ale jak siadzie walek, to jestes 90zl w plecy + toner (czyli razem i tak kolo 120-160zl). Pozatym kazda OKI jaka mialem w lapach byla glosna jak afery z Lepperem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum