Wysłany: Sob Lut 09, 2008 17:53 [r200,diesel,97r] POMOCY zatrzasniete drzwi
Zatrzasnely mi sie drzwi a wsrodku kluczyki!!! drugich nie mam przy sobie i jest niemozliwe abym mial. Wie ktos jak otworzyc drzwi? mam roverka 200 97rok automatyczne szyby. Wszystko szczelnie pozamykanie i nie wiem jak sie dostac;/ kiedys ogladalem program ze wkladaja drut pomiedzy uszczelke a szybe mozna ale jak to zrobic. POMOCY
_________________ chyniu
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 09, 2008 17:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Są zakłady specjalizujące się w awaryjnym otwieraniu. Jeśli nie wiesz jak to zrobić zadzwoń do takiego zakładu, zrobią to mniejszym kosztem niż jak coś sam popsujesz.
niestety nie bylo takiej mozliwosci. Co ciekawe zatrzasnalem nie tylko swoje kluczyki ale tez mojej mamy:D ale juz po problemie udalo sie otworzyc. ................................................:p teraz moge juz krasc auta wiec uwazajcie na swoje roverki
_________________ chyniu
Ostatnio zmieniony przez Brt Nie Lut 10, 2008 22:00, w całości zmieniany 1 raz
Normalnie mialem otwarte drzwi kolec mi sie nacisnal i zamknely mi sie drzwi a kluczyki na podlodze sobie lezaly i u ciebie tak sie da otworz drzwi nacisnij pilotem zamknij wrzuc kluczyki zamknij drzwi i juz masz zatrzasniete slyszalem ze jak kluczyki sa w stacyjce w niektorych autach np w cordobie automatycznie sie zamyaja drzwi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum