Wysłany: Nie Lut 10, 2008 10:02 [R 214SI][1997] Uchwyt do mocowania akumulatora
Witam,
Mam Rover'a 200, model to 214SI, jednak nie ma on klamry do przymocowania akumulatora. Miałbym wielką prośbę do kogoś, kto posiada taki model aby mi zrobił zdjęcie takiej klamry, gdyż chciałbym ją wykonać we własnym zakresie. Może ktoś posiada dokładny schemat jak ona wygląda, a może ktoś już miał taki sam problem jak ja i wie w jaki prosty sposób przymocować akumulator do podwozia. Jakąś opaską? Bardzo byłbym wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 10:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeśli dobrze zrozumiałem pytanie, to chodzi Ci o ten kawałek grubej blacy? W moim rowerku to ma długość taką, jak szerokość akumulatora, szerokość to około 3 cm, , no i grubość jakieś 4-5 mm, niestety narazie fotki nie mam, ale pozstaram się niezwłocznie zrobić i zamieścić:) Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum