Ojoj, Panowie i Panie. Teoretyzuję, bo jeśli chodzi o konkretne modele samochodowe, to nie jestem "znawcą" i nie chce kogoś wprowadzić w błąd. Co do tego, ze rozbawiam do łez, to bardzo się ciesze z tego powodu, ale - nie chwaląc się - miałem do czynienia z wieeeeloma markami sprzętu i sobie kupiłem 2 x Pioneer CDJ 200, 2 x Pioneer CDJ 1.000 i Denon SL 3500 = odtwarzacze, ADS LX 500 i ADS LX 1100 (końcówki mocy), 2 x JBL JRX 100 i 2 x JBL JRX 125 (kolumny). Z tym, ze jest to sprzęt na imprezy (mogę jeszcze podać marki mixerów itd.), ale firma to firma. Jeśli ADS robi dobre końcówki na imprezy czy JBL dobre kolumny, to moim skromnym zdaniem do auta również wytwarza dobrej jakości produkty! Owszem są lepsze, ale ja napisałem, ze te firmy gwarantują wysoką jakość! I nigdzie nie napisałem, ze tylko te firmy, więc... nie rozumiem pewnych wypowiedzi...
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 19:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nie myl ads ktory robi koncowki mocy do domu z a/d/s ktory robi wzmaki do samochodu bo to dwie inne firmy tak samo z pioneerem ... bo z radii to fajne sa :
p945r/ 8100 i wyzsze... chodz 6100 tez juz brzmi lepiej... niskie modele to niestety to samo co u konkurencji...
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Pomógł: 50 razy Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 800 Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: Pon Gru 31, 2007 13:43
Przyjechał do mnie ten JBL muszę powiedzieć że jest to skrzynia której szukałem odpowiada moim wymaganiom ,również do mnie przyjechały Dystanse z MDF na przód
resztę będę po nowym roku majstrował
Przy okazji szczęśliwego nowego roku i udanej imprezki
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
nie myl ads ktory robi koncowki mocy do domu z a/d/s ktory robi wzmaki do samochodu bo to dwie inne firmy tak samo z pioneerem ... bo z radii to fajne sa :
p945r/ 8100 i wyzsze... chodz 6100 tez juz brzmi lepiej... niskie modele to niestety to samo co u konkurencji...
Czy tak do domu to nie wiem, bo nie testowałem nigdy w domu (boję się 4 tysiące W podłączyć).
Ja zakupiłem sobie Pioneer DEH-2900MPB CD/MP3 i jestem baaardzo zadowolony. Nie lubię słuchać w aucie głośno muzyki (wystarczy, ze w pracy zmuszony jestem głośno słuchać) ale lubię słyszeć "czysty" dźwięk. Jednak zostawmy moze ten temat, bo jak już starożytni przekonywali, o gustach się nie dyskutuje...
jeśli już to JBL. byle nie żadną aktywną bo to syf, sam się nad tym zastanawiałem ale dałem sobie spokój. kupiłem wszystko osobno i poskładałem, a teraz się cieszę że nie mam aktywnej
jeśli już to JBL. byle nie żadną aktywną bo to syf, sam się nad tym zastanawiałem ale dałem sobie spokój. kupiłem wszystko osobno i poskładałem, a teraz się cieszę że nie mam aktywnej
ja mam aktywna i nie nazekam jesli nie jest audio filem wystarczy
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum